Yeni dönem heyecanı başladı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinesinde 2019 yılında başlatılan ve 5-12 yaş grubundaki öğrenciler için düzenlenen "Eğlenceli Çocuk Atletizm Oyunları Festivali" büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Yeni dönem heyecanı başladı
Editör: Karamanca
20 Eylül 2024 - 11:52 - Güncelleme: 20 Eylül 2024 - 11:55




196 ülkede gerçekleştirilen "Eğlenceli Çocuk Atletizm Oyunları Festivali" projesi, Türkiye'de sadece Karaman ilinde düzenli olarak uygulanırken, 5 bin, 10 bin ve 30 bin süper çocuk hedeflerine başarıyla ulaştı. 

Çocuk atletizm eğitici eğitmeni Melihşah Katman eşliğinde 2024-2025 eğitim öğretim yılında da "Karaman'ın Enleri" sloganıyla devam eden bu proje, en iyi koşan, en iyi atan ve en iyi atlayan çocukları bulmayı amaçlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Mümine Hatun Ortaokulu’n süper çocukları ile eğlenceli bir gün geride kalırken, önceki haftalarda Vali Halil Nimetoğlu İlkokulu, Mareşal Mustafa Kemal İlkokulu ve Atatürk İlkokulu'nda da aynı etkinlikler düzenlendi. Yıl sonuna kadar, Karaman ilindeki tüm anaokulları, ilkokullar ve ortaokullarda eğlenceli çocuk atletizm oyunlarıyla süper çocuklar keşfedilmeye devam edecek. 

"Eğlenceli Çocuk Atletizm Oyunları Festivali" projesinin bugüne kadar büyük ilgi gördüğünü ve her geçen gün daha fazla çocuğa ulaştıklarını belirten Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, "Bu organizasyonla hedefimiz, çocuklarımıza sporu sevdirirken, onların yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak. Karaman, atletizm oyunlarıyla süper çocukları yetiştirmeye devam edecek. Yıl sonuna kadar ilimizdeki tüm anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda projemiz çocuklarımız ile buluşacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum