Prof. Dr. Selahattin Akpınar'a Önemli Görev

Prof. Dr. Selahattin Akpınar'a Önemli Görev
Editör: Karamanca
03 Haziran 2024 - 20:07




Uzun yıllardır Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde görev yapan ve hali hazırda Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Selahattin Akpınar Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Başkanı oldu. 

Prof. Dr. Selahattin Akpınar uzun yıllar Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde yaptığı önemli adımlar hem fakültenin bilimsel anlamda gelişmesine hem de tesisleşme konusunda üniversite yönetimi ile birlikte önemli adımlar atmıştı.

Geçici görevlendirme ile şu an hali hazırda Düzce Üniversites Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof. Dr. Selahattin Akpınar’ın kadrosu halen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde. Prof. Dr. Selahattin Akpınar 2004 ve 2006 yılları arasında Türkiye Çim Hokeyi Federasyon başkanlığı yapmış ve özellikle milli hokey sporcularının Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ni tercih etmesinde stratejik bir rol oynamıştır.

Başarılı çalışmalarının ardından Prof. Dr. Selahattin Akpınar, şimdi de üniversite sporlarının kalbi olan ve üniversitelerde sporun gelişmesinde kilit bir rol oynayan Üniversiteler Spor Federasyonu Başkanlığı görevine getirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum