Otomobilin dere yatağına yuvarlandığı kaza muhtarı isyan ettirdi!

Otomobilin dere yatağına yuvarlandığı kaza muhtarı isyan ettirdi!
Editör: Karamanca
07 Ekim 2024 - 11:55




Karaman’da kontrolden çıkan otomobilin 10 metre aşağıdaki dereye yatağına yuvarlanmasıyla sonuçlanan kazada ağır maddi hasar oluştu.

 Kaza, merkeze bağlı Akçaalan Köyü ile Yukarı Kızılca Köyü arasındaki yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, stabilize yolda seyir halinde ilerleyen otomobil bir anda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil yolun 10 metre aşağısındaki dere yatağına yuvarlandı.

Kazada yaralanan olmazken, ağır hasar gören otomobil, bir traktör yardımıyla dere yatağından çıkartıldı. Olay yerine gelen köylüler, kazanın daha ciddi bir sonuç doğurmamasını bir şans olarak değerlendirirken, yetkililere çağrıda bulundular.

Akçaalan Köyü Muhtarı Salih Arslan, bölgede sıkça bu tür kazaların yaşandığını belirterek yolun uzun zamandır bakımsız olduğunu vurguladı. Muhtar Arslan, “Bu yolda defalarca kazalar oldu. Stabilize olmasından dolayı sürücüler direksiyon hâkimiyetini sağlamakta zorlanıyor. Ne yazık ki her gün bir kaza olma ihtimaliyle yaşıyoruz. Bugün kimse yaralanmadı ama bir sonraki kaza daha kötü sonuçlar doğurabilir. Yetkililerden bir an önce bu yola müdahale etmelerini talep ediyoruz. Artık bu sorunun görmezden gelinmesini istemiyoruz. Can güvenliğimiz tehdit altında,” dedi.

Yöre halkı ve muhtar, ilgili kurumları acilen harekete geçmeye ve yolun iyileştirilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum