Karamanlı Komedyen BKM Mutfak'ta

Karamanlı sosyal medya kullanıcılarının yakından tanıdığı isim Türkiye'nin oyuncu ve komedyen fabrikası olarak bilinen BKM Mutfak ekibinde alt yapıya kabul edildi.

Karamanlı Komedyen BKM Mutfak'ta
Editör: Karamanca
23 Eylül 2024 - 18:12




MUG TV adı ile sosyal medyada komedyenlik yapan Mehmet Umut Gilik, küçük yaşlarından itibaren tiyatro ve sahne gösterilerinde bulundu. 2011 yılında tiyatro hayatı başlayan Umut, pek çok gösteride rol alarak yeteneğini ortaya koydu. 100 den fazla rolde sahne alan namı değer Mug Tv, Tiyatro gösterilerini turneler ile 21 farklı şehre taşıdı. Özellikle Karaman yerelinde yapılan bir çok tiyatro gösterisinde rol alan komedyen son bir kaç yıldır sosyal medya hesabı üzerinden kısa parodi ve hikayeler çekiyor. Karaman'da yapılan kısa film ve dizi çalışmalarında da roller alan Gilik, geçtiğimiz günlerde BKM Mutfak ekibinin alt yapısına girmeyi başardı.

Sosyal Medya Başarısı

Son bir kaç yıldır özellikle kendi yazdığı skeçleri sosyal medya üzerinden takipçilerine ulaştıran Mehmet Umut Gilik, Karamanla ilgili sosyal projelerde de öne çıkan Komedyen kısa sürede sosyal medyada başarılı işler çıkarttı. Türkiye'de binlerce kabiliyetli insanın arasından seçilerek BKM Mutfak ekibine dahil olan Gilik, İstanbul'da BKM ekibi ile yoğun bir eğitim sürecine başlıyor.

Karaman'ın Çocuğuna destek olalım

Neredeyse yer aldığı her proje yada sahne gösterisinde Karaman'ı öne çıkartan ve Karaman'ın tanıtımı için mücadele eden Mehmet Umut Gilik şimdi Karamanlıları BKM Mutfak'ta temsil edecek. Karamanı ve Karamanlıları tüm Türkiyeye tanıtmak için BKM Mutfak ekibinde yer alarak sesimiz olacak olan Mug TV'ye Karamanca.net olarak çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum