Karamanlı bisikletçi, şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek

Karamanlı milli bisikletçi Haktan Ramazan Sayan, İsviçre’de düzenlenecek Yol Bisikleti Dünya Şampiyonasında ay-yıldızlı forma altında madalya mücadelesi verecek.

Karamanlı bisikletçi, şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek
Editör: Karamanca
18 Eylül 2024 - 10:07 - Güncelleme: 18 Eylül 2024 - 10:14




Torku Şeker Spor Kulübü bisiklet takımı sporcularından Karamanlı milli bisikletçi Haktan Ramazan Sayan, İsviçre'de düzenlenecek olan Yol Bisikleti Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. 

Ay-yıldızlı formayla madalya mücadelesi verecek olan Sayan, dünya çapında birçok güçlü rakiple yarışacak. Hazırlıklarına Karaman’da bisiklet antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde hazırlanan Sayan, ülkesine madalya kazandırma hedefiyle yola çıkıyor. Hem fiziksel hem de mental olarak oldukça formda olduğunu belirten milli sporcu, İsviçre'de gerçekleşecek şampiyonada en iyi performansını sergilemeyi planlıyor.

Karamanlı milli bisikletçi Haktan Ramazan Sayan, son olarak Isparta’da düzenlenen Türkiye Kupası 5.Etap Puanlı Yol Yarışlarında bir gümüş ve bir bronz madalyanın sahibi olmuştu. 

İsviçre’de düzenlenecek Yol Bisikleti Dünya Şampiyonası’nda ay-yıldızlı forma ile ülkemizi temsil edecek olan milli bisikletçi Haktan Ramazan Sayan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından tebrik edildi. Karadeniz, milli sporcunun Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil edeceğine inandığını belirterek, şunları söyledi:

“Haktan Ramazan Sayan, uzun yıllardır azimle sürdürdüğü çalışmalarının karşılığını uluslararası platformda gösterme fırsatı yakaladı. Yol Bisikleti Dünya Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda ay-yıldızlı formayla mücadele edecek olması hepimizi gururlandırıyor. Kendisine bu zorlu yarışta başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum