Karaman Gazeteciler Cemiyeti yeni hizmet binası açıldı

Editör: Karamanca
11 Temmuz 2024 - 11:03




Karaman iş dünyasından ve Karaman bürokrasisinden birçok kişinin katıldığı Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti yeni Eğitim ve Hizmet Merkezi coşkuyla açıldı.

Karaman’ın hemen hemen tüm kurum yöneticilerinin katıldığı açılışa; iş dünyası temsilcileri, Karaman ve çevre illerden gelen basın mensuplarının yanı sıra TİGAD (Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği) Genel Başkanı Okan Geçgel, AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk ve CHP İl Başkanı Recai Evcen ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılışta bir teşekkür konuşması yapan Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Âdem Kocatürk davetlilere hitaben, “Bizim için çok önemli bugünde bizimle birlikte olmanız çok kıymetli.” İfadelerini kullandı. Bu açılışla birlikte Karaman basın yayın hayatında önemli bir dönemecin daha aşıldığını vurgulayan Kocatürk, yeni eğitim ve hizmet merkezinin tüm meslek mensuplarına açık olacak şekilde aktif olarak kullanılacağını söyledi.

Bu merkezin rutin toplantı faaliyetlerinin yanında sosyal amaçlı da kullanılacağını söyleyen Kocatürk; ''Burası hem meslek mensuplarımız hem de ilgili bölümlerde okuyan öğrencilerimiz için kelimenin tam anlamıyla bir merkez olacak. Aynı amanda merkezimiz ve bahçesi hoş zaman geçirmek için de gazeteci arkadaşlarımızın hizmetinde olacak” dedi.

Açılışa katılmak için Karaman’da gelen TİGAT (Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği) Genel Başkanı Okan Geçgel, açılış öncesi yaptığı konuşmada; Karaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek böylesine güzel bir mekânın Karaman gazetecilerine kazandırıldığı için mutlu olduklarını ifade etti.

40 Yıla yakın bir süredir faaliyette olan Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti böylece adına yakışır bir merkez sahibi oldu.

Merkezin yapım ve açılışında emeği geçen, Düğün Park, Seksenler Kafe, Arzum Çiçekçilik, İmaret Medya, SilPak Temizlik, Mehmet Ünalan, Eva Mimarlık, Nihat Şen Doğalgaz, Şaban Uğurlu diğer tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum