Karaman'daki silahlı kavgada 1 yaralı

Karaman'daki silahlı kavgada 1 yaralı
Editör: Karamanca
25 Eylül 2024 - 09:50




Karaman’da iki kişi arasında çıkan alacak verecek tartışması, silahlı çatışmaya dönüştü ve bir kişi yaralandı. Olaydan sonra kaçan şüpheli, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay, akşam saat 21.15 sıralarında Külhan Mahallesi Yeni Minare Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak meselesi olduğu iddia edilen M.Ç. (25) ile B.Ç. (24) arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında M.Ç., üzerinde taşıdığı tabancayla B.Ç.'ye ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Mermilerden biri B.Ç.'nin sağ bacağına isabet etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı B.Ç., ilk müdahalenin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın gerçekleştiği cadde, polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alınarak inceleme başlatıldı. Olay yeri inceleme ekibi, boş kovanları toplayarak delil çalışması yaptı.

Kaçan şüpheli M.Ç., polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum