Karaman'da akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti

Karaman'da akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti
Editör: Karamanca
07 Eylül 2024 - 12:21 - Güncelleme: 07 Eylül 2024 - 12:42




Karaman'da iki akraba arasında başlayan alacak verecek tartışması, silahların konuştuğu bir kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda bir kişi tabancayla vurularak yaralanırken, şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Tartışma Kanlı Bitti

Olay, akşam saat 19.30 sularında Larende Mahallesi'nin sakin tarla yollarından birinde yaşandı. İddialara göre, aralarında uzun süredir alacak verecek anlaşmazlığı bulunan akrabalardan A.E. (25) ve A.B. buluşup konuşmaya başladı. Ancak kısa sürede sözler, yerini şiddete bıraktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü ve A.B., yanında taşıdığı tabancayı çıkararak A.E.’yi sol kalçasından tek bir kurşunla yaraladı. Olay sonrası panikleyen A.B., hızla kaçtı.

Hızlı Müdahale ve Gözaltı

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı A.E., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kaçan şüpheli A.B., polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu suç aletiyle birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum