Karaman bisiklet takımı madalya ile döndü

Karaman bisiklet takımı madalya ile döndü
Editör: Karamanca
25 Eylül 2024 - 17:37




Karaman bisiklet takımı, Rize’deki Uluslararası Rize MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları’nda büyük bir başarıya imza atarak 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Rize’nin Güneysu ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rize MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları, Karaman bisiklet takımının büyük başarısına sahne oldu. Antrenörler Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde yarışmalara katılan Karaman ekibi, U12 ve U15 yaş kategorilerinde yarışarak toplam 4 madalya kazandı.

Yarışlarda, Karaman bisiklet takımı 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. Karaman ekibinde U15 erkeklerde mücadele eden Veli Sarı altın madalya kazanarak zirvede yer alırken, Fahrettin Yücetaş ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Yine Karaman ekibinde U12 erkeklerde mücadele eden Bedirhan Özbek gümüş, Eymen Ege Kaya ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Sporcuların bu üstün performansı, antrenörleri ve takım yönetimi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yarışmanın yoğun bir mücadele ortamında geçtiğini belirten antrenörler, sporcuların azmi ve disiplini sayesinde bu önemli sonuçları elde ettiklerini ifade ettiler.

Karaman bisiklet takımının bu yıl yedinci dağ bisikleti yarışlarını da başarılı bir şekilde geride bıraktığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, “Bu sonuçlar, sıkı bir antrenman programının ve takım ruhunun bir ürünüdür. Sporcularımız, sadece madalyalar kazanmakla kalmadı, aynı zamanda daha büyük hedefler için önemli bir deneyim kazandı” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum