Karaman Basınına Google Dijital Habercilik Eğitimi

Karaman Basınına Google Dijital Habercilik Eğitimi
Editör: Karamanca
07 Ağustos 2024 - 17:38




Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Google Haber İnisiyatifi dijital habercilik eğitim programına katılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Âdem Kocatürk “Zamanı yakalamaya çalışıyoruz. Her meslekte olduğu gibi bizimmeskte de devir çok hızlı değişiyor. Bu değişimlere ayak uydurmak için Google Türkiye ekibi ile yaptığımız iş birliği neticesinde Google Haber İnisiyatifi dijital habercilik eğitim programına katılacağız.

Bu program, büyük boyutlu belgeleri haberlere dönüştürmekten yanlış bilgiyi tespit etme tekniklerine kadar çeşitli yeni nesil dijital becerileri kapsıyor. Program sayesinde yeni haberler oluşturma, doğrulama ve aktarma konusunda yeni araçlar ve yeni yaklaşımlar öğreneceğiz” dedi.

Karaman basın mensupları için farklı modülden oluşan program, habercilik becerilerini geliştirmeye yarayacak ve süreçleri hızlandıracak konularda bize destek olacak.

BAŞVURU YAPIN

Bu ücretsiz eğitim programına, en az bir yıldır faaliyet gösteren, düzenli yayın yapan, özgün ve güncel içerik üreten gazeteciler veya medya kuruluşları (basılı gazeteler, çevrimiçi haber siteleri, TV kanalları, radyo veya dergiler) başvurabilir.


Siz de dijital becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız bu linkten kayıt olabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum