Hakem golü vermedi

Temsilcimiz Karaman FK deplasmanda 68 AksaraySpor ile karşılaştı. 2. ligin şampiyonluk adaylarından olan 68 Aksaray spor ile berabere kaldı.

Editör: Karamanca
17 Eylül 2024 - 10:22 - Güncelleme: 17 Eylül 2024 - 10:55




TFF 2. Lig Kırmızı grupta ilimizi temsil eden Karaman FK dün ligin şampiyonluk adaylarından 68 Aksaray Spor ile karşılaştı. Müsabakanın mutlak favorisi olan ve ilk 2 maçından galibiyetle ayrılan 68 Aksaray Spor, maça baskılı başladı. ilk 20 dakika boyunca baskılı oyununu gol ile tamamlayan grup lideri 68 Aksaray spor ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci Devre Roller değişti

Maçın ilk yarısında 20. dakikada kalesinde golü gören temsilcimiz Karaman FK ilk devrenin sonunda İlke'nin ayağından bir gol kaçırdı. İkinci yarının başlaması ile birlikte Karaman FK oyunu rakip sahaya yıktı. ikinci yarının henüz başlarında organize gelişen bir atakta Süleyman ceza sahasına taşıdığı topu adeta alda at dercesine Hüseyin Mert'in önüne bıraktı. Günün başarılı oyuncusu Hüseyin Mert kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu affetmedi. Dakikalar 50yi gösterirken skor 1-1 eşitlendi. 

Resmen Hakem Kurtardı

Beraberlik golünden sonra oyunu rakip sahaya yıkan temsilcimiz, rakibin galibiyet golünü bulmak için geldiği ataklarını kontralarla savuşturdu. Stoper ve defans hattının neredeyse sıfır hatayla oynadığı 90 dakikada, Süleyman, ilke ve Hüseyin Mert'in performansları maça damga vurdu. Maçın son anlarında kontra atağa çıkan ilke ceza sahasına girmeden kendini yerde buldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan İlke'yi çekerek düşüren 68 Aksaray Sporlu oyuncu Onur Ural direk kırmızı kartla oyundan atıldı.

Resul'ün ayağından ceza yayı üzerinden kullanılan serbest vuruşu kaleci son anda çeldi. Ceza sahası içinde kaleciden seken topu önünde bulan Polat Karaman FK'yı öne geçiren golü attı. Fakat müsabakanın yardımcımcı hakemi Kaan Kaya ofsat bayrağını çekerek golü iptal etti. Tribünden çekilen görüntüde Polat'ın top ayaktan çıkmadan rakip savunmanın gerisinden hareket ettiği net bir şekilde görünmesine rağmen hakemin hatalı bayrağı nedeniyle gol iptal edildi. Maçın son düdüğü ile birlikte Temsilcimiz Karaman FK 3 puanı kaçırmış olarak evine geri dönmek üzere sahadan ayrıldı.

Maç sonunda açıklama yapan karaman FK Başkan Yardımcısı Murat Çolakoğlu; "Takımımız artık form tutmaya başladı. İlk üç hafta karşılaştığımız rakiplerimiz bizim kat ve kat fazla bütçelerle kurulan takımlar olduğunu görüyoruz. Mütavazi bütçemiz ve genç oyuncularımızla oluşturduğumuz takımımız oldukça zorlu bir fikstürü atlattı. Karamanlılardan bu takıma inanmalarını ve desteklemelerini istiyoruz.

Bugün oynana maçta galibiyeti kaçıran taraf Karaman FK oldu. Tüm izleyenler gördüler, 90+3te ofsayt ile alakası olmayan golümüzü hakem vermedi. Bu seviyede hakemlerin daha dikkatli olmaları gerekiyor. İnşallah bir daha böyle bir hakem hatası yaşamayız. Tüm takımı kutluyorum. Hocamız Mehmet Yıldırımın'ın doğum günü üç puanı kaçırsakta, ilk puanımızı almanın sevincini yaşadık." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum