Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kocatürk'ten açıklama

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kocatürk'ten açıklama
Editör: Karamanca
31 Mayıs 2024 - 17:11




Karaman FK Eski Başkanı Süleyman Han'ın "Gazeteciler beni belediye başkanı ile düşman ettiler, gazeteciler bizi milletin önüne attılar" gibi ifadeleri üzerine Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Kocatürk bir açıklama yaptı.

Gazetecilerin hiç bir şekilde kimsenin ağzından çıkmayan ifadeleri yazmayacağını vurguluyan Adem Kocatürk açıklamasında; "Onlarca gazetecinin önünde kameralar açıkken "Mevcut belediye kazanırsa futbolu bırakırım" diyen Sayın Süleyman Han, sanki onu gizli kamerayla çekmişiz gibi davranarak "Gazeteciler beni belediye başkanı ile düşman ettiler, gazeteciler bizi milletin önüne attılar" gibi ifadeler kullanıyor. Bu kendine düşman yaratma çabasını anlamak mümkün değil. Süleyman bey sadece belediye kazanırsa bırakırımla kalmayıp belediye ile ilgili bir çok iddiayı aynı toplantıda dile getirmişti.

Öte yandan, madem biz gazeteciler yalan yanlış haber yaptık o gün neden itiraz etmediniz de Sayın Kalaycı seçimi kazanınca "Beni başkanla düşman ettiniz" çıkışı yapıyorsunuz. "Biz dilenci değiliz" diyerek başladığınız yolun sonunda, para veren yoksa bırakırım noktasına gelmeniz üzücü."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum