Devlet Bahçeli'den Narin Güran açıklaması

Devlet Bahçeli'den Narin Güran açıklaması
Editör: Karamanca
09 Eylül 2024 - 17:03




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin yaptığı açıklamada, bu vahşi cinayeti işleyenlerin ve onlara yardım edenlerin mutlaka Türk adaleti önünde hesap vermesi gerektiğini vurguladı. Bahçeli, X platformundaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"19 gün süren arama çalışmalarının ardından Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımızın acısı, hepimizin yüreğini dağlamış, toplum vicdanında derin bir üzüntü yaratmıştır. Bu masum yavrumuzun hayatına kasteden cani ya da caniler ve onlara yardım edenler, Türk adaletine hesap vermeli, en ağır cezaları almalılardır."

Bahçeli, sözlerinin devamında Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen kazada şehit düşen askerlerimize de rahmet dileyerek, şu ifadeleri ekledi:

"Başta Narin evladımız olmak üzere, Tunceli Ovacık'ta şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyor, yaralı kahramanımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, mekânları cennet olsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum