Avukat Hüseyin Mutlu'dan sert açıklama!

Avukat Hüseyin Mutlu'dan sert açıklama!
Editör: Karamanca
06 Şubat 2025 - 16:32 - Güncelleme: 06 Şubat 2025 - 17:07
Karaman'ın sevilen ve başarılı avukatlarından Hüseyin Mutlu, Haber sitemizin gündeme getirdiği; Vali Mehmet Fatih Çiçekli'nin talebi üzerine İl Özel İdaresi'nin 90 milyonluk kredi ile borçlanmasını eleştirdi.

Avukat Mutlu, sosyal medya üzerinden yayımladığı açıklamasında şehrin eksik kalan işlerini belirterek, ''KARAMAN 2. OSB'NİN YOLU DAHİ YOK İKEN KÜLTÜR OSB'Sİ İÇİN VE 4 BARAJINDA SU YOK İKEN SU BULURSANIZ YAPILACAK KÜREK SPORU İÇİN 90 MİLYON TL BORÇLANMAYA EVET DEMEK BU ŞEHRE İHANET ETMEKTİR.'' dedi.

İlgili haber:



Avukat Mutlu'nun açıklaması şöyle; ''Üç yıl önce durumu anlatmıştım. Ne yazık ki Karaman yeni sanayi yatırımında sıfır çekti hatta var olanlardan kayıplar yaşadı. Karaman sanayi yarışında ve çeşmelerden akacak SU sıkıntısında ne yazık ki emin adımlarla cenaze namazına gidiyor.

Yurtdışında bir çok ülkeden (korumacı yasalar çıkıyor) bisküvi, çikolata, kek üretiminde yasaklar kendi ülkelerinde üretim şartı getirilmesi kadim şehrin bir tek sektör üzerinden gitmesi, OSB arsa emlak lobileri, robotlaşma v.s. ilimiz için korkunç bir işsizlik göstere göstere geldi.

Çok geride kaldık Konya'yı söylemiyorum bile; ancak Aksaray 4. OSB kurarken Karaman 2. OSB'nin yolu dahi yok yeni sanayi yatırımlarının şehre girmemesi için nerdeyse her şey yapıldı halen de yapılmaya devam ediyor.

Karaman merkezde bulunan Kurtderesi, Yollarbaşı, Ayrancı ve Yeşildere barajlarına bakmak bile Karaman'ın su sıkıntısını gözler önüne seriyor.  Her geçen gün obruklar Karaman'a doğru ilerliyor.

ÜZÜLEREK SÖYLEMEK İSTERİM Kİ BELKİ BU YAZ BELKİ ÖNÜMÜZDE Kİ SENE BİR ÇOK KÖY SU PROBLEMİ YAŞAYACAK HATTA ŞEHİR MERKEZİ DE BUNDAN NASİBİNİ ALACAK ÇEŞMELERDEN SU AKMAYINCA İŞ İŞTEN GEÇTİĞİNİ ANLAYACAĞIZ.

Karamanlı hemşerilerimizin çiftçi olsun olmasın Göksu nehrinin Akdeniz'e dökülmesi HER GÜN EVLERİMİZDEN BİR TUĞLA EKSİLTMEKTEDİR.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum