Karaman judu takımı Edirne'den madalyalarla döndü

ABONE OL

Karaman judo takımı, Edirne'de düzenlenen Uluslararası Edirne 1922 Açık Judo Turnuvasını 3 gümüş madalya ile tamamladı.

Reklam
Reklam

Türkiye judo Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve Edirne’nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörlerinden Mevlüt Duman eşliğinde hazırlanan Karaman ekibi, turnuvada üç gümüş madalya kazanarak Karaman’ı gururlandırdı. Karaman judo takımı sporcuları, teknik becerileri ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çekerken, turnuvadan kazandıkları gümüş madalyalarla bu başarılarını taçlandırdılar.

Takım antrenörleri ve sporcuları, turnuva boyunca elde ettikleri deneyimlerin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, gelecek turnuvalara da aynı kararlılıkla hazırlanacaklarını ifade ettiler. 

İki gün süren turnuvada Karaman ekibinden Eren Koçak genç erkekler 90 kiloda ikinci, Şevket Oğuzhan Uysal gençler 73 kilo erkeklerde ikinci, Tuana Bulduk 63 kilo yıldız kızlarda ikinci olurken yine Karaman ekibinden Süleyman Şenol 55 kilo ümitlerde beşinci oldu.

Karaman judo takımı sporcularını başarılarından dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, “Karaman judo takımımızın başarıları, gençlerimizin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha kanıtladı. Disiplin, emek ve özveri ile elde edilen bu başarılar, gelecekte daha büyük zaferlerin habercisi. Antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu gençlerimizle gurur duyuyoruz ve onları her zaman desteklemeye devam edeceğiz.”

karaman judo