Karaman FK'nın golünü göremeyince saymadı

ABONE OL

Dün oynanan Karaman FK ve Arnavutköy Belediyesi arasındaki karşılaşmada tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Temsilcimiz Karaman FK'nın 33. dakikada Süleyman'ın ayağından bulduğu net bir gol, aut olarak değerlendirildi. Bugün yapılan incelemelerde, Süleyman’ın vuruşunun filelerden dışarıya çıktığı açıkça görüldü.

Hakem Golü Göremedi

Karşılaşmanın 33. dakikasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Süleyman, kaleye sert bir şut gönderdi. Rakip kaleci hareket dahi edemeden top ağlara ulaşırken, şutun hızla ağları delip geçtiği anlaşıldı. Ancak maçın hakemi, pozisyonu net olarak göremediği için aut kararı verdi. Videoda da görüldüğü üzere, rakip kalecinin bile hareketleriyle golü kabul ettiği gözlendi. Buna rağmen hakem ve yardımcıları, kale atışı kararı vererek oyunu devam ettirdi.

Gol Geçerli Olsaydı...

Eğer bu golün geçerli olduğu tespit edilse bile maçın sonucunda bir değişiklik olmayacak. Karaman FK ve Arnavutköy Belediyesi arasındaki karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Ancak hakem ve yardımcılarının böyle bir hata yapması, onları bir süre dinlendirme cezasıyla karşı karşıya bırakabilir.

karaman fk