Karaman'daki operasyonda 3 tutuklama

ABONE OL

Karaman'da gerçekleştirilen başarılı bir uyuşturucu operasyonu, üç kişinin tutuklanmasıyla sonuçlandı. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda, uyuşturucu maddelerin yanı sıra yüklü miktarda döviz ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik titizlikle yürüttüğü çalışmalar neticesinde, İ.U., Ş.Ş. ve A.K. isimli şahısların, kent dışından uyuşturucu madde getireceği yönünde istihbarata ulaşıldı. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri takibe aldı.

Şahısların içinde bulunduğu araç, Karaman il sınırında durduruldu ve yapılan aramada 166 gram metamfetamin ile bonzai emdirilmiş dokuz kâğıt parçası ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen çeşitli dövizler de bulundu: 1.348 Amerikan Doları, 4.700 Euro, 250 İngiliz Sterlini, 10 İsviçre Frangı, 120 Rus Rublesi ve 1 Azerbaycan Manatı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

karaman haber