Karaman'da aşk üçgeni ve şantaj iddiası: karı-koca tutuklandı

ABONE OL

Karaman’da karısını yasak ilişki yaşadığı adamla çıplak halde yakalayan koca, yakaladığı adamdan yüklü miktarda para aldı. Adli makamlara yansıyan olayda dini nikahlı karı-koca tutuklandı.

İddialara göre, dini nikâhla evli olan S. Ş. ve N. Ç. çifti, içinde bulundukları karmaşık ilişki ağı nedeniyle tutuklandı. Olayın merkezinde S. Ş.’nin, kendisinden yaşça büyük olan İ. K. ile kurduğu samimiyet ve bu ilişkinin sonuçları bulunuyor.

Yasak aşk ve para alışverişi

İddialara göre, S. Ş., kocası N. Ç.’nin evde olmadığı zamanlarda, İ. K.’yi eve çağırarak cinsel birliktelik yaşıyordu. Bu süreçte İ. K., S. Ş.’ye aralıklarla yaklaşık 10 bin TL gibi meblağlar vererek ona maddi destekte bulunuyordu. Olayların fitilini ateşleyen gün ise yine S. Ş.’nin kocasının evden ayrılmasıyla başladı. İ. K., S. Ş.’nin daveti üzerine evine geldi ve ikili arasında cinsel birliktelik yaşandı. Ancak bu kez, evin diğer anahtarı bulunan N. Ç. beklenmedik bir şekilde eve geri döndü.

Çıplak yakalanan çift ve beklenmedik anlaşma

Eve giren N. Ç., eşi S. Ş. ile İ. K.’yi çıplak halde yakalayınca mutfaktan bir bıçak aldı ve öfkeli bir şekilde odaya yöneldi. İddialara göre, İ. K. kapıyı kapatıp kendisini savunmaya çalıştı ve ‘’Ben zenginim, sana para veririm’’ diyerek, N. Ç.’nin öfkesini dindirmeyi başardı. Bunun üzerine N. Ç., bıçağı bırakarak İ. K. ile bir anlaşma yoluna gitti.

ATM’de para transferi ve şantaj iddiası

Anlaşmanın ardından, İ. K. ile birlikte ATM’ye giden N. Ç., burada hesabına 36 bin TL transfer ettirdi. Ancak olaylar bununla da sınırlı kalmadı. İ. K.’nin merkeze bağlı bir köydeki evine giden N. Ç., burada da 7.500 Euro para aldı. Ayrıca, İ. K., 200 bin lira limitli kredi kartını ve şifresini de N. Ç.’ye verdi. Kredi kartından 10 bin TL nakit avans çeken N. Ç., çeşitli yerlerden de alışverişler yaptı.

Ertesi gün ise karısı S. Ş. ile birlikte kent merkezindeki bir kuyumcuya giden N. Ç., 190 bin TL değerinde altın satın aldı. Limitini dolduran kredi kartını iade etmek üzere İ. K.’nin evine tekrar giden karı-koca, burada İ. K.’ye 250 bin TL’lik senet imzalattı.

Şantaj ve video kaydı iddiaları

Olayların ardından, İ. K. kendisine bir tuzak kurulduğunu iddia etti. N. Ç. ve S. Ş.’in kendisiyle cinsel ilişki yaşadığı sırada video kaydı aldıklarını ve bu görüntüleri kullanarak zorla senet imzalattıklarını öne sürdü. Durumu ihbar eden İ. K., karı-kocanın kendisinden kazanç elde etmek amacıyla hareket ettiğini savundu.

Polis operasyonu ve tutuklama

İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, N. Ç. ve S. Ş.’in birlikte yaşadığı eve baskın düzenledi. Yapılan aramada Euro, Türk lirası cinsinden paralar ile imzalatıldığı iddia edilen senet ele geçirildi. Gözaltına alınan karı-koca, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

Dosya Haber / Karamanca.net
 

karaman yasak aşk karaman yasak ilişki