Gazeteciler Karaman'da Yeni Lezzet Durağında Buluştu

ABONE OL

Karaman Basını, Gürses Aile Kokoreç ve Köfte Evi'nde Bir Araya Geldi.

Reklam
Reklam

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın mensupları, şehrin yeni lezzet noktası Gürses Aile Kokoreç ve Köfte Evi'nde keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. İşletmenin sahibi Ömer Gürses, gazetecileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımları için teşekkür etti ve konuklarına enfes ikramlar sundu.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlikte, Gürses Aile Kokoreç ve Köfte Evi'nin lezzetleri büyük beğeni topladı. Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Kocatürk, misafirperverliği için Ömer Gürses'e teşekkür ederken, işletmenin Karaman halkına hayırlı olmasını diledi. Yeni açılan mekân, Tabduk Emre, Prof. Dr. Halil Cin Caddesi'nde hizmet vermeye başladı ve lezzet meraklılarını ağırlamaya devam ediyor.

Gürses Aile Kokoreç ve Köfte Evi'nde Rezervasyon

Karaman'da bir aile işletmesi olarak dikkat çeken Gürses Aile Kokoreç ve Köfte Evi, zengin menüsü ve kaliteli hizmet anlayışı ile gece geç saatlere kadar misafirlerini ağırlıyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0532 542 12 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.




gürses kokoreç ömer gürses karaman kokoreç