Depo ve Arşiv İnşaatı Yükselmeye Başladı

ABONE OL

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son dönemde ihtiyacı hissedilen depo ve arşiv binasının inşaatında yüzde seksenlik kısım tamamlandı.

Reklam
Reklam

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve toplamda iki bin metrekarelik bir alana sahip olacak depo binası inşaatı yapım işlemleri hız kazandı.  400 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanan depo inşaatı kapsamında inşaatın yüzde seksenlik bir kısım tamamlanarak kaba inşaatta sona gelindi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı yapılacak olan depo binasının hastanedeki depolama alanı ve arşiv sıkıntısını ortadan kaldıracağını ifade etti.

Taşcı, depo ve arşiv binasının çağın şartlarına uygun olarak modern bir şekilde inşa edileceğini de sözlerine ekleyerek, binanın tamamlanmasının ardından hastane içerisinde ki depo ve arşivlerin taşınması ile hastane binasında fiziki alan kazanılacağını belirterek, hastanemiz ve şehrimiz adına bu inşaatın hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

karaman karaman haber