Ahmet Sevimli'den çağrı: ''Birlik ve beraberliğimizi gösterelim''

Ahmet Sevimli'den çağrı: ''Birlik ve beraberliğimizi gösterelim''
Editör: Karamanca
08 Eylül 2024 - 13:09 - Güncelleme: 08 Eylül 2024 - 13:21




Kendisi de eski bir futbolcu olan Karaman’ın sevilen iş insanlarından Ahmet Sevimli, Karaman Futbol Kulübü’nün (Karaman FK) bu akşam Menemen Futbol Kulübü (Menemen FK) ile yapacağı kritik maç öncesinde tüm Karamanlılara anlamlı bir çağrıda bulundu.

Sevimli, bugün saat 19.00’da Karaman’da oynanacak mücadelede taraftarlara seslenerek, “Bugün, hep beraber Karaman olma günü! Tribünleri dolduralım, Karaman’ın coşkusunu gösterelim,” dedi.

Karaman FK’nın son dönemdeki azmini hatırlatan Sevimli, Karamanlıların desteğinin her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu bir dönemde olduklarını vurguladı. “Bu şehir, futbolda hak ettiği yerlere gelmek için uzun yıllardır emek veriyor. Şimdi o emeği taçlandırma zamanı. Tribünlerdeki her bir Karamanlı, sahadaki her bir oyuncumuz kadar değerlidir. Bugün, sahada futbolcularımızın, tribünde ise tüm Karaman’ın beraberliğiyle kazanan taraf biz olacağız,” ifadelerini kullanan Sevimli, Karaman’ın sportif başarılarına olan inancını bir kez daha yineledi.

“Karaman’ın Desteği Karaman FK’yı Zirveye Taşıyacak”

Ahmet Sevimli, Karaman FK’nın son dönemde sergilediği inancın tesadüf olmadığını, kulübün gerek yönetim gerekse teknik ekip anlamında sağlam temellere dayandığını belirtti. “Biz sadece bir futbol takımı değiliz, Karaman’ın onurunu, birlikteliğini ve gücünü temsil ediyoruz. Tribünlerde yerimizi aldığımızda, Karaman’ın coşkusunu ve kararlılığını göstereceğiz,” diyen Sevimli, stadyumun doldurulması çağrısında bulundu.

“Bugün Birlikte Karaman’ı Yaşayacağız”

Ahmet Sevimli, Karaman’ın sadece spor alanında değil, her alanda birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yaparak, “Bugün sahada mücadele eden sadece Karaman FK oyuncuları değil, tüm Karaman’dır. Biz, Karaman’ın her bir ferdiyle birlikte büyük bir aileyiz. Bu aileyi temsil etmek, Karaman’ın adını başarıyla duyurmak bizim görevimiz,” diyerek, Karaman FK’nın başarısının tüm Karaman’ın başarısı olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum