Karamanlı kadın kan kusuyor, acil yardım bekliyor

Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi görmekte olan Karamanlı Zeybep Göbüt yetkililerden acil yardım bekliyor.

Karamanlı kadın kan kusuyor, acil yardım bekliyor
Editör: Karamanca
18 Temmuz 2019 - 14:02




Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi görmekte olan Karamanlı Zeybep Göbüt yetkililerden acil yardım bekliyor. Kan kusan Göbüt tedavisi için Türkiye'de tek olan hastaneye yatması gerekiyor.

Karaman'da geçtiğimiz ay rahatsızlanan ve Karaman Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Zeynep Göbüt kan kusmaya devam ediyor. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyata alınan ve başarısızlıkla sonuçlanan ameliyatın ardından akciğerdeki damarların aşırı derecede zayıflamasından dolayı Göbüt'ün durumu her geçen gün kötüye gidiyor.

3 çocuk annesi Zeynep Göbüt'ün Türkiye'de girişimsel radyoloji alanında çalışmalar yapan ve alanında tek olan Koç Üniversitesi Girişimsel Radyoloji bölümüne sevk edilmesi gerekiyor. Özel üniversite hastanesinin maliyetleri yüzünden Zeynep Göbüt bu hastaneye gidemiyor. 

3 ÇOCUK ANNESİ YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Selçuk Üniversitesindeki ameliyatı başarısız olan Zeynep Göbüt, doktorlarımız gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ama mevcut şartlarda yapabilecek birşeylerinin olmadığını söylüyorlar. Doktorlar yaptıkları son kontrollerin ardından damarların çok zayıfladığını her an patlama risklerinin olduğunu belirttiler. Benim gireceğim ameliyat alanında Türkiyede çalışma yapan ve başarı sağlayan tek bir hastanenin olduğunu bu hastanenin özel bir kuruluş olduğu için kendilerinin beni buraya sevk edemeyeceklerini belirttiler. Biz Koç Üniversitesindeki girişimsel radyoloji bölümündeki hoca ile temasa geçtik. Hastanenin özel olmasından dolayı 25 bin lira bir ücret çıktığını bizlere belirttiler. Bizler bu ücreti ödeyemediğimiz için bu hastaneye gidemiyoruz. Ben yetkililerde yardım bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum