Devlet Bahçeli Karamanlı yazarın nikah şahidi oldu

Karamanlı genç yazarın nikah şahitliğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli..

Devlet Bahçeli Karamanlı yazarın nikah şahidi oldu
Editör: Karamanca
01 Temmuz 2019 - 14:33




Karamanlı genç yazarın nikah şahitliğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.

TASAV mütevelli heyeti üyesi aynı zamanda Türkgün Gazetesi yazarı hemşerimiz Konur Alp Koçak, Güliz Ulutaş ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah töreni Wyndham Ankara Oteli'nde yapıldı. Siyaset ve medya camiasından tanınmış simaların katıldığı nikahta, genç çiftin nikah şahidi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu.

Dün (Pazar) 17.00'de kokteyl ile başlayan programda 17.30'da nikah kıyıldı. Genç çift nikah sonrası tebrikleri kabul etti. Konur Alp-Güliz çiftiyle bir süre sohbet eden Genel Başkan Bahçeli, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir dönem Karaman milletvekili adayı olan Hamza Koçak'ın oğlu Konur Alp Koçak'ın nikah törenine mazeretinden dolayı katılamayan Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler, genç çifte mutluluklar diledi. Güler, ''Her ikisi ile de aynı gazetede yazdığım, genç yaşta başarıyı yakalamış kardeşlerimin sevgilerini ölümsüzleştirme yolunda attıkları bu adımın bir ömür mutlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum'' dedi.

Karamanca.net haber sitesi olarak Koçak ve Ulutaş ailelerini tebrik eder, Konur Alp-Güliz çiftine ömür boyu mutluluk dileriz.

konur alp koçak

güliz ulutaş

hamza koçak

konur alp koçak karaman

ali güler

karamanlı yazar

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum