Reklam

Başdanışman Ali Güler'in Taşeli ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü..

Başdanışman Ali Güler'in Taşeli ziyaretleri
Editör: Karamanca
01 Mayıs 2019 - 19:57




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Dr. Ali Güler, Taşeli bölgesindeki teşkilatları ziyaret etti.

Ali Güler Başkanlığı’ndaki MHP heyetinde; il başkanı Oktay Yılmaz, Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, Kadın kolları başkanı Zehra Uysal, Ülkü Ocakları il başkanı Yusuf Başkocagil, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. A. Cüneyt Küsmez, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Veli Fatih Güven ve partililer yer aldı. Heyet ilk olarak MHP Mut ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Heyet daha sonra Ermenek, Güneyyurt, Başyayla ve Sarıveliler teşkilatlarını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Güneyyurt Belde belediye başkanı Ahmet Arı’nın makamında ziyaret edilmesinin ardından vatandaşlarla sohbet eden Ali Güler, ‘’Güneyyurtlu hemşerilerime 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde partimize gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ediyorum’’ dedi. Bölgeyi sıklıkla ziyaret edeceklerini söyleyen Başdanışman Ali Güler; ‘’ Parti olarak bizim anlayışımızda; dürüstlük, cömertlik, samimiyet, gönül ve sevgiyle sorunlara odaklanmak vardır. Akılla yoğrulmuşluk, memleketine hizmet aşkıyla çarpan yürekler ve her sorunun üstesinden gelecek kudret bu kadrolarda mevcuttur.

Bu vesileyle Taşeli bölgemize yaptığımız ziyaretlerimizde hemşerilerimizle bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunduk. İlimizin diğer bölgelerine olduğu gibi Taşeli bölgemize de ziyaretlerimizi daha sık yapacağız. Hemşerilerimizin varsa sıkıntılarının çözüme kavuşturulması noktasında elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum