MHP Heyetinden haber sitemize ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü..

MHP Heyetinden haber sitemize ziyaret
Editör: Karamanca
30 Nisan 2019 - 20:51




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Dr. Ali Güler başkanlığındaki MHP heyeti Karamanca.net haber sitemizi ziyaret etti.

Ziyarette Güler'in yanı sıra; Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, Kadın Kolları Başkanı Zehra Uysal, Taş Medreseli Ülkücüler il temsilcisi Mehmet Uçucu, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. A. Cüneyt Küsmez, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi  Dr. Veli Fatih Güven, Parti yöneticilerinden Ömer Faruk Kebapçı, Durmuş Yıldızbaş, Fahriye Yıldırım, Ali Karabulut ve Mustafa Gözel yer aldı.

Seçimin başarı ile sonuçlanmış olmasına karşın çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Ali Güler ziyarette; ''Karaman merkez, Ayrancı ve Kazımkarabekir ilçeleri ile Güneyyurt beldemizde başarı elde ettiğimiz seçim süreci hepimiz için sevinç kaynağı olmuştur. Fakat ilimizin diğer ilçe ve beldelerinde aynı sonucun ortaya çıkmamasından dolayı, tekrar bir saha çalışması yapılması zorunlu hale gelmiştir. Parti olarak kazanımlarımızla gurur duyup sevinirken, kazanamadığımız bölgelerde hangi sebeplerin etkili olduğunu araştırıp, o konuya yoğunlaşmak bakımından süreç bitmesine rağmen saha çalışmasına devam ediyoruz.

Bu bağlamda yaptığımız çalışmaların yanı sıra yeni seçilen arkadaşlarımızı ziyaret ederek tebrik ettik. ayrıca ilimizdeki STK temsilcileri ile bir araya gelerek görüş alış verişlerinde bulunduk'' dedi.

karaman mhp

hocalar

karaman mhpliler

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum