Ali Güler'in Karaman'daki STK ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler, Karaman’daki..

Ali Güler'in Karaman'daki STK ziyaretleri
Editör: Karamanca
30 Nisan 2019 - 19:59




Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler, Karaman’daki ziyaretlerine STK temsilcileri ile görüşerek devam etti.

Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, Kadın kolları Başkanı Zehra Uysal, Taş Medreseli Ülkücüler il temsilcisi Mehmet Uçucu ve partililerden oluşan Ali Güler başkanlığındaki MHP heyeti ilk olarak KTSO’nı ziyaret etti. KESOB, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Odası, Pazarcılar Odası ve Tümsiad’ı ziyaret eden MHP heyeti, tarımsal, ekonomik ve iş alanları konusunda şehre dair görüş alışverişinde bulundu. Heyet ayrıca, il genel meclisi üyeleri Adem Gök, Veli Ülküsever ve İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

İstişareye açık olunmasının yönetimde kolaylaştırıcılığı sağladığını söyleyen Ali Güler ziyaretlerde, ‘’Bir yönetici astlarını karara ortak eder. Yani bütün maiyetini toplayıp konuyla alakalı görüşlerini sorar, tartışır. Herkesin fikir beyan edebildiği bir ortamda alınan karar herkes için bağlayıcı olur. Bundan hareketle; siyaseti de kendi başımıza yapamayacağımızdan, toplumun bütün sosyal katmanlarıyla sürekli istişare içerisinde olmayı önemsiyoruz. Karşılıklı istişare ortamları ile sorunların üstesinden birlikte geleceğiz. Bu bakımdan ilimize yaptığımız bu 3 günlük program çerçevesinde Sivil Toplum Kuruluşlarımızla görüşmek istedik.

Ziyaretlerimizde Sivil toplum Kuruluşlarımızın şehir adına yaptıkları çalışmaları, projeleri dinleme fırsatı bulduk. Katkı sağlayacağımız konularda birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu ilettik. Bu vesileyle görüşme fırsatı bulduğumuz tüm başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi. Ziyarette ayrıca Ali Güler’e, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram tarafından genel başkan Devlet Bahçeli’ye iletilmek üzere, şehrin zirai raporu ile birlikte desteklenmesi talebi ile bazı projeler teslim edildi. MHP heyeti daha sonra Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Memleketi olan Kazımkarabekir’de seçimlerin başarı ile sonuçlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Ali Güler, ‘’Tüm Kazımkarabekirli hemşerilerime teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsunlar’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum