Reklam

Ali Güler'in Karaman'daki ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler, üç gün sürecek ..

Ali Güler'in Karaman'daki ziyaretleri
Editör: Karamanca
29 Nisan 2019 - 16:02




Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler, üç gün sürecek olan Karaman temasları kapsamında ziyaretler yaptı.

İlk olarak MHP il hizmet binasında partililerle görüşen Güler, ardından Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret ederek, geçtiğimiz gün göreve getirilen Başkan Zehra Uysal ve ekibi tebrik etti. Daha sonra Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Ali Güler, Başkan Yusuf Başkocagil ile ocak faaliyetleri üzerine bir süre sohbet etti. Ali güler daha sonra; Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, Ülkü Ocakları il başkanı Yusuf Başkocagil, Taşmedreseli Ülkücüler il temsilcisi Mehmet Uçucu, il genel meclisi üyesi Adem Gök ve parti yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kalaycı’ya görevinde başarılar dileyen Güler, ‘’Gerek taşra gerekse il merkezinde elde edilen yükselişin devam etmesi hepimizin arzusudur. Bu nedenle göreve gelen tüm arkadaşlarımın Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını hakkıyla ortaya koyacaklarından şüphemiz yoktur. İnanıyoruz ki Savaş Başkanımız, geliştirdiği projelerle birlikte Karaman’da güzel işlere imza atacaktır’’ dedi.

Günün son ziyaretinde Kamu-Sen Başkanı Nedim Ünal, yönetimi üyeleri ile bir araya gelen Ali Güler, uzun süre sohbet etti.

ali güler savaş kalaycı

ali güler

zehra uysal

yusuf başkocagil

karaman

karaman mhp

karamanda

kamu sen karaman

karamandan ziyaretler

nedim ünal

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum