Karamanlı hemşehrilerim üç hilale güçlü bir destek verecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz tarihçi Dr. Ali Güler, Pazar günü yapılacak olan yerel..

Karamanlı hemşehrilerim üç hilale güçlü bir destek verecektir
Editör: Karamanca
29 Mart 2019 - 09:12




Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz tarihçi Dr. Ali Güler, Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Ali Güler, Türk milletinin ve Karamanlı hemşehrilerimizin MHP’li adaylara sahip çıkacağını ve 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren birçok il, ilçe ve beldemizin MHP’nin “üretken belediyecilik” anlayışı ile tanışacağını belirtti. Güler, ‘’İl ve İlçe Teşkilatlarımız, İl Ülkü Ocaklarımız, İl Taş Medreseliler Teşkilatımız, Milliyetçi Ülkücü Sivil Toplum Kuruluşlarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize partimize ve adaylarımıza gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bu seçimin de büyük bir olgunluk ve kardeşlik havası içinde geçmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim’’ dedi. Ali Güler mesajında;

‘’Aziz Hemşehrilerim, Kıymetli Karamanlılar,

Ülkemizin iç ve dış pek çok sorunla karşı karşıya kaldığı, Yeni Zelanda’da Cuma Namazı kılmakta olan 51 suçsuz günahsız Müslüman’ın hunharca katledildiği, hemen yanı başımızdaki Ortadoğu’da yeni bir takım küresel oyunların tezgâhlandığı bir süreçte yerel seçimleri gerçekleştiriyoruz. Milletimiz bu seçimde iradesini beyan ederek yerel yöneticilerini, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerini, muhtarlarını beş yıllığına seçecektir. Demokrasinin güzel tarafı budur. Milletin iradesi üstünde hiçbir güç yoktur. Aziz milletimizin, feraseti ve binlerce yıllık tarih şuuru ile en sağlıklı kararı vereceğine olan inancımız tamdır.

Bilindiği gibi, Karaman Merkez ile İlçelerimiz ve Beldelerimizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendi adaylarımızla ve aday arkadaşlarımızın hazırladıkları listelerde yer alan Belediye Meclis Üyeleri ile seçimlere giriyoruz. İl ve İlçelerimizin İl Genel Meclisi adayları da partimizin adaylarıdır. Karamanlı Hemşehrilerimiz Pazar günü sandık başında Üç Hilal’e mühür basarak iradelerini beyan etmiş olacaklardır.

Teşkilatlarımız ve adaylarımız yaklaşık dört aydır gece gündüz demeden, soğuğa, yağmura, kara ve çamura aldırmadan fedakârca çalışmışlar, MHP’nin belediyecilik anlayışını ve projelerini hemşerilerimize anlatmışlardır. Her türlü fitne ve fesadı, oynan oyunları ellerinin tersiyle iten arkadaşlarımız, Ülkücü Türk Milliyetçilerine yaraşır bir kampanya yürütmüşlerdir. Ulaşılmadık ev, dükkân, mekân, sıkılmadık el, kucaklanmadık insan bırakmamışlardır.

Türk milletinin ve Karamanlı hemşerilerimizin MHP’li adaylara sahip çıkacağını ve 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren birçok il, ilçe ve beldemizin MHP’nin “üretken belediyecilik” anlayışı ile tanışacağına inanıyoruz. “Karaman Ehline Emanet” edilmelidir diyerek yola çıktık. “Sağduyunun birlikteliği”ni şiar edindik. “Bizimle Yürü Karaman” dedik. İnanıyoruz ki, Karaman bu sefer kendi evlatlarına sahip çıkacak, kaderine el koyacak, öz kaynakların MHP’nin dürüst ve ehil başkanları ve kadroları tarafından yönetilmesine EVET diyecektir.

Bu vesile ile İl ve İlçe Teşkilatlarımız, İl Ülkü Ocaklarımız, İl Taş Medreseliler Teşkilatımız, Milliyetçi Ülkücü Sivil Toplum Kuruluşlarımız başta olmak üzere tüm hemşerilerimize partimize ve adaylarımıza gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bu seçimin de büyük bir olgunluk ve kardeşlik havası içinde geçmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Tüm arkadaşlarıma başarılar diler, tüm hemşerilerime kalbi saygı ve sevgilerimi sunarım.

Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun, Karaman Ehline Emanet Olsun, Karaman Üç Hilal Olsun’’ diye söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum