Recep Şeker'in Regaip Kandili mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Üç Aylar ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj ..

Recep Şeker'in Regaip Kandili mesajı
Editör: Karamanca
07 Mart 2019 - 14:19




AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Üç Aylar ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimiz ile birlikte bir mübarek üç aylar ve Regaip kandiline daha ulaşmanın sevinç coşkusunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın üç aylar ve Regaip kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum.

Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in “Recep Allah’u Teâla’nın, Şaban benim, Ramazan ümmetimin ayıdır” buyurduğu rahmet ve bereket iklimi üç aylar, içerisinde Regaip, Miraç, Berat kandilleri ile Kur'an ve oruç ayı mübarek Ramazan ayını, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını barındırmaktadır. Bu mübarek gün ve geceler Yüce Allah’ın (C.C) rahmetinin, lütuf ve kereminin kulları üzerine bol bol ihsan ettiği müstesna zaman dilimleridir.

Bu mübarek gün ve geceler birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin en ulvi seviyeye çıktığı zamanlardır. Bu mübarek zaman dilimlerini fırsat bilerek aramızdaki dargınlıkları, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlamalıyız.

Yüce Allah (C.C)’dan Recep ve Şaban ayını bize mübarek kılması ve bizleri Ramazan ayına ulaştırması dileği ve duası ile üç aylar ve Regaip Kandilinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını temenni eder, tüm Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam âleminin kandilini tebrik ederim.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum