Recep Şeker köy ziyaretlerinde bulundu

AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve AK Parti Karaman ..

Recep Şeker köy ziyaretlerinde bulundu
Editör: Karamanca
28 Şubat 2019 - 14:42




AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve AK Parti Karaman il teşkilatı ile birlikte Göztepe, Hamidiye, Beydili, Ekinözü, Salur, Kızık ve Alaçatı köylerini ziyaret etti.

Milletvekili Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet ziyarette köy muhtarları ve vatandaşlar ile görüştü, köylüler ile sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi, çözüm ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Dr. Recep Şeker, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen “Arıcılar! Destek KOP’dan Üretmesi Sizden Projesi” kapsamında Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Arıcılık malzemesi dağıtım törenine de katıldı.

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Şeker ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; “Karaman ilimizde ziyaret ve temaslarda bulunduk, köylerimizi ziyaret ettik, köylülerimiz ile buluştuk, görüştük, vatandaşlarımızın ve köylerimizin sıkıntı ve problemlerini dinledik, çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulunduk, ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.

recep şeker

recep şeker karaman

recep şeker köy ziyaretleri

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum