Reklam

MHP'den Ermenek'te gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanlığı tarafından aday tanıtım ve Ozan Ali Ateş

MHP'den Ermenek'te gövde gösterisi
Editör: Karamanca
18 Şubat 2019 - 08:15




Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanlığı tarafından aday tanıtım ve Ozan Ali Ateş konseri düzenlendi.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’ndeki programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Konya Milletvekili Esin Kara, MYK üyeleri Ali Güler, Hüseyin Korkmaz, Umut Ertürk, İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, ilçe ve belde başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Ozan Ali ateş’in sevilen parçalarını seslendirmesinin ardından, protokol üyeleri konuşma yaparak ilçe belediye başkan adayı Emel Öztürk’e destek istediler. Merhum Alparslan Türkeş’in 50 yıl evvel Anadolu insanının gönlüne mayaladığı irfanın, Türk Milleti, Asenalar ve bozkurtlar için, altında kendilerini serin ve emin hissedecekleri ulu bir çınara dönüştüğünü belirten MHP ilçe başkanı Ali Demir;

‘’ Tohum olup ekildiğimiz, tomurcuk olup açtığımız ve dallarında filizlendiğimiz bu ulu çınar, imrenilecek müstesna bir menzile ulaştı. Bu vesileyle Milliyetçi Hareketin 50 yıllık geçmişinde Ermenek ilçesinde var olmasına hizmet eden, fedakârlık gösteren, davamızı başının üstünde taşıyan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Anaların, babaların ve ak saçlı dedelerin dualarından gayrı bir azığı olmamasına karşın; Türklüğün gururunu İslam’ın ahlak ve fazileti ile birleştirip, yarım asrı iman ocağında, Ülkücü duruşundan taviz vermeden geçiren gönüldaşlarımı tebrik ediyorum.

 Bu mensubiyet şuuruna erişmiş, ilçemizde partimizin her kademesinde hizmet vermiş, merhum büyüğümüz Mehmet Çakır’ın evladının bugün ilçe belediye başkan adayı olmasından gurur duyuyorum. Hamd olsun, genç nesillerimize ‘’ne ekersek onu biçeriz’’ sözünden işaretle gösterebileceğimiz bir örneğimiz daha var. Hamd olsun, ağacın kökü neredeyse, meyvesinin de oraya düşeceğinin yeni bir tablosu var. Hamd olsun, üzerinden yıllar geçse de hem o kökü, hem o meyveyi unutmayacak vefa var, Milliyetçi Hareket Partisi var’’ dedi.

Dağılır giderler, solukları kesilir, nefesleri yetmez, yarı yolda kalırlar diyenlere karşı; dökülen alın terleri, edilen dualar ve şehitlerin hakkı için daha çok çalışacaklarını söyleyen belediye başkan adayı Emel Öztürk ise konuşmasında; ‘’ Vazgeçilmez yeminimize sadakatle, Aç’ın tok Az’ın çok olması için, Ermenek’te üç hilalli bayrağımızı dalgalandırmak için mücadele edeceğiz. Bizdeki; Fariske, Kazancı ve Gargara gibi ebedi, Muhallar, Çimene ve Nadire gibi baki bir sevgidir. Bizdeki; Boyalık, Aşağı Çağlar ve Görmeli gibi bir tutku, İznebol, Evsin ve Eskice gibi eskimeyen ve başı eğilmeyen bir heyecandır.

 Bizdeki; Çavuş, Çatalbadem ve Olukpınar gibi ümitsizliği silmek, Kayaönü, Katranlı ve İkizçınar gibi çileyi söndürmektir. Bizdeki; Gökçekent, Yeşilköy ve Gökçeseki gibi yeşeren, Yukarıçağlar, Yerbağ ve Zeyve gibi tüten bir destandır. Bizdeki; Yalındal, Tepebaşı ve Sarıvadi gibi taşlara kazınan, Pınarönü ve Cenne gibi kömür karasına inat bembeyaz yazılan birlik ve beraberliktir. Bizdeki; kahramanlıktır, Ülküdür, Kızılelma’dır. Balkusan gibi, Ermenek gibi karanlığı yarmaktır’’ sözlerine yer verdi.

Programda konuşan İl Başkanı Oktay Yılmaz, Kuruluşu milli menfaatlere göre kurgulanmamış, karmaşık bir süreçten istifade ederek vücut bulmuş, maceraperest oluşumların kendisini gösterdiği bir dönemde seçimlere gidildiğini belirterek; ‘’ Bu çorak, bu maceraperest ve karmaşık oluşumun bazı bölgelerde olduğu gibi, Ermenek’teki faaliyetlerini de titizlikle gözlemliyoruz. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in bu oluşum hakkındaki öngörülerinin doğru çıktığını görüyor, altın değerindeki öğütlerine daha sıkı sarılıyoruz.

İnsanımızdan kopuk, toplumun talep ve düşüncelerine uzak olan bu oluşumun, tükenişini frenlemek için Milliyetçi-Ülkücü hareketin değerlerine tutunmaya çalışması, seçim sahasında bu değerler üzerinden söylemler üretmeye çalışması manidardır. Ermenek’teki Ülküdaşlarımız; yalan yanlış teşhisleri, yozlaşmış telkinleri, menfaatperest teklifleri ve gerçek olmayan temennileri ile halkımızda karşılık bulamayıp çözülme yaşayan bu oluşuma dikkat etmelidir. Bu dikkatle birlikte Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in Milli duruşuna omuz vermek, öğütlerini yerine getirmek hepimizin boynunun borcudur.

 Ülkücülerin partisi Milliyetçi Hareket Partisidir, Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’dir, Ermenekli Ülkücülerin adayı da Emel Öztürk’tür. Milliyetçi Hareket Partisi; Taşeli’nin her bölgesinden oy almış, aday çıkartmış yaygın bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisi; köylü ve kentli seçmenden, toplumun her kesiminden teveccüh görmüş, bünyesinde görev alınmak istenmiş güçlü bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisi; yerelde siyaseti ciddiye alan, samimi olmaya azami derecede özen gösteren, ilkeli ve temiz siyaseti hâkim kılmayı gaye edinmiş bir partidir’’ diye söyledi.

ERMENEK mhp

ali güler

mustafa kalaycı

nevin taşlıçay

emel öztürk

karaman

emel öztürk mhp

oktay yılmaz

karaman mhp

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum