Reklam

Recep Şeker: Basın milletin gözü kulağı ve sesidir

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ..

Recep Şeker: Basın milletin gözü kulağı ve sesidir
Editör: Karamanca
23 Temmuz 2018 - 14:18




AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Milletimizin gözü, kulağı, sesi ve düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez en önemli kurumlarından biridir.

Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin ve demokrasilerin en büyük güvencesidir.

Değerli basın çalışanlarımız her türlü olumsuz koşullara rağmen gece gündüz yaz kış demeden büyük bir fedakârlıkla görevlerini ifa ederek, sağlıklı kamuoyu oluşmasına, halkımızın gerçekleri öğrenmesine ve bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine çok büyük katkı sunmaktadırlar.

Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dilerim. Ayrıca görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden tüm basın mensuplarımıza da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum